Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Αποφασίσαμε ακαριαία ότι το δικό μας κομμάτι δεν έχει σημασία πια»

Ο Κρατερός Κατσούλης αφορμή τον νέο του επαγγελματικό χώρο, μίλησε τον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα στο Mega.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του αλλά και στον δικό του χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου με την οποία απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. 

«Δεν υπάρχει χωρισμός γονιών που να μην αφήνει κάτι στα παιδιά. Χώρισαν όταν ήμουν 10 ετών, σχεδόν όσο χώρισα κι εγώ. Αυτό ήταν μία μεγάλη μου αγωνία», ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Δεν έχει μόνο πως το διαχειρίζεται το παιδί, είναι μία συνολική κατάσταση. Είναι μία σύμπραξη. Εάν οι ενήλικες το διαχειρίζονται σωστά, καλά, δηλαδή να μην διαταραχθεί το πολύ σημαντικό κομμάτι της ασφάλειας και της αγάπης.

Εάν αυτά συνεχίσουν να υπάρχουν έμπρακτα τότε έχεις να κάνεις με πράγματα που είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Μιλώντας για την πρώην σύζυγός του: «Προσωπικό κομμάτι με την Κατερίνα Καραβάτου δεν υπάρχει. Όσο σοβαρή και να ήταν η σχέση, όσο ερωτευμένος και να έχεις υπάρξει, οφείλεις να το κάνεις αλλιώς.

Δεν μπορείς, δεν αφορά εσένα πια. Θέλει υπέρβαση. Από τη στιγμή που θέλεις να χωρίσεις μ’ έναν άνθρωπο, προφανώς δεν έχει ευχάριστα συναισθήματα. Με την Κατερίνα Καραβάτου αποφασίσαμε ακαριαία ότι το δικό μας κομμάτι δεν έχει σημασία πια», απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης.

Read More

And More