Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για πρώτη φορά μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου στη Φωλιά των Κου Κου.

Η Μαίρη Αρώνη τον συνάντησε στη «βραδιά Eurovision» στα παρασκήνια του All Star YFSF και δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την ημέρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή.

«Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πράγματα, ξύπνησα περίπου την ίδια ώρα, η διαφορά ήταν ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω. Μετά έκανα τις υπόλοιπες δουλειές που θα έκανα μετά την εκπομπή. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή, για να μπορέσω να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ήδη, είναι μια σπουδαία δουλειά θεωρούμε όσοι συμμετέχουμε. Οι ανάγκες μιας καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες και πολύ έντονες. Ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δε μπορείς να ξενυχτάς, δε μπορείς να μην κοιμάσαι καλά.

Άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα και σε αυτά που κόπηκαν ήταν ό,τι είχε σχέση με την υποκριτική. Όσες φορές το προσπάθησα, είχε ένα πολύ μεγάλο κόστος», υπογράμμισε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί με τους συγκεκριμένους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις σημαντικές, γιατί για εμένα αυτό που μετρά σε μια δουλειά είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται. Δεν αποκλείεται να κάνουμε κι άλλα πράγματα με το Star για του χρόνου» κατέληξε ο ηθοποιός.

Read More

And More