Κρατερός Κατσούλης: Και πάλι εκτός από τους “Κου-Κου”! Τι του έχει συμβεί αυτή τη φορά;

Τι να πω; Μάλλον τον έχουν ματιάσει τον άνθρωπο! Η αλήθεια είναι πως το 2018 έχει λιγάκι ανάποδα για τον Κρατερό Κατσούλη και για την οικογένεια Κατσούλη, γενικότερα.

Βλέπεις, λατρεμένη ο ηθοποιός ταλαιπωρείται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο με κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, γεγονός το οποίο και τον έχει ρίξει λιγάκι ψυχολογικά,  όπως επίσης είναι φυσικό να έχει στεναχωρήσει και την Κατερίνα Καραβάτου, που ως γνωστόν τον λατρεύει.

Τις τελευταίες ημέρες ,λοιπόν, ο Κρατερός έλειπε από την “Φωλιά των Κου-Κου”, λόγω της μέσης του, μιας και οι γιατροί του είχαν επιβάλλει πλήρη ακινησία.  Σήμερα που αναμενόταν να επιστρέψει στο πλατό, ήταν και πάλι εκτός. Γιατί; Γιατί τον “χτύπησε” και η εποχική γρίπη.

“… Όπως βλέπετε ο Κρατερός πάλι δεν είναι εδώ. Μου είπε πριν που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ότι ό,τι και να συμβεί αύριο θα είναι εδώ. Το ευχόμαστε πραγματικά γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής και έσπευσε να προσθέσει:

“…Είναι από εκείνες τις φορές που ρωτάνε καμιά φορά οι δημοσιογράφοι. Όταν ας πούμε δεν είστε καλά, πως βγάζετε την εκπομπή. Αν είναι καλό το κλίμα και σπουδαίοι οι συνεργάτες βρίσκεις πραγματικά δύναμη γιατί είμαστε άυπνοι όλες αυτές τις μέρες. Ο Κρατερός εκτός των υπολοίπων τώρα έχει και τη γρίπη, οπότε είναι σε μια καραντίνα στο σπίτι. Γιατί χρειαζόταν ακόμα κάτι μετά από αυτό που του συνέβη! Το προσπαθεί και αύριο μου είπε θα είναι εδώ 100%. Το ευχόμαστε πραγματικά”.

Read More

And More