Κρατερός Κατσούλης: Ο λόγος που η Φωλιά των Κου Κου δεν ασχολήθηκε ποτέ με το κίνημα #metoo

Στον καναπέ του DOT έκατσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που στη Φωλιά των Κου Κου δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. 

«Αυτό θα άλλαζε τη δομή της εκπομπής, δεν είναι το προφίλ. Το προφίλ δεν έχει πρόβλημα να το αλλάξεις, μπορείς να το κάνεις μια ή δύο φορές. Αλλά είναι ένα θέμα που μπορείς να το κάνεις μία ή δύο φορές; Και αυτό μετά, επειδή υπάρχουν κακεντρεχείς, θα σου πουν “εντάξει, αφιερώσατε μια εκπομπή μόνο και μόνο για να πείτε ότι αφιερώσατε”», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Ο Κρατερός Κατσούλης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν δεν το κάνω έτσι, θα μου πεις ότι δεν αφιερώσατε καθόλου. Εάν το κάνω κανονικά, αλλάζω τη δομή της εκπομπής; Ως άνθρωπος, ως ηθοποιός, ως Κρατερός ήταν πολύ ξεκάθαρη η θέση μου. Στην εκπομπή δεν μπορείς να έχεις τη δική σου προσωπική θέση γιατί εκεί έχεις έναν συγκεκριμένο ρόλο, είσαι παρουσιαστής μιας εκπομπής» τόνισε ο ηθοποιός.

Read More

And More