Κρατερός Κατσούλης: Ο χωρισμός από την Κατερίνα Καραβάτου και οι στιγμές με τα παιδιά του – «Δεν θα μονάσω»

Ο Κρατερός Κατσούλης συνάντησε την Ελένη Τσολάκη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή, Πρωινό ΣουΣού στο Open.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το metoo και τις καταγγελίες για κακοποίηση στον χώρο της υποκριτικής.

«Όταν έγινε ευρέως γνωστή όλη αυτή η κατάσταση στο χώρο μας, όταν με ρωτούσαν έλεγα: “Αλήθεια τώρα, υπάρχει άνθρωπος που έχει μείνει στην ίδια δουλειά πάνω από έναν χρόνο και να μην έχει υποστεί ο ίδιος ή να μην έχει δει να συμβαίνει κάτι μπροστά του;”», σχολίασε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι δεδομένο, αλλά αυτό ξεκινά πάλι από εμάς και από μία κακής μορφής παιδεία που είχαμε, μετά έχουν την απορία γιατί άργησαν να μιλήσουν. Σε πρώτα στάδια είναι πιο εύκολο να ρίξουμε το φταίξιμο στους απέναντι, που δεν με υπερασπίστηκαν, παρά στον εαυτό μου που δεν έκανα κάτι», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Σχετικά με τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε: «Ήταν απόφασή μας να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των παιδιών. Όπως βρισκόμασταν, έτσι θα βρισκόμαστε».

Όσο για το εάν θα μιλούσε ανοιχτά στα παιδιά του για την προσωπική του ζωή: «Δεν προτίθεμαι να μονάσω. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό επακόλουθο», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

 

 

Read More

And More