Κρατερός Κατσούλης: Όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον είχε αποχαιρετήσει τηλεοπτικά με δάκρυα στα μάτια

Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Το πρωί της Τρίτης 17 Αυγούστου και με δημόσια ενημέρωση στα media, ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους,  Αλέξανδρος Μίντζιας ανακοίνωσε επισήμως τον χωρισμό τους.

Δες εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση για το τέλος του γάμου τους.

Να θυμίσουμε πως μέχρι και προσφάτως, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου βρισκόταν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα του Star και στην πρωινή εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου. Λίγο πριν το επίσημο τέλος της σεζόν, ο ηθοποιός – παρουσιαστής, προς έκπληξη αρκετών, είχε ανακοινώσει on air την αποχώρησή του από την εκπομπή.

“Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, λέγοντας πως αποχωρεί για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που σχετίζονται με τον κινηματογράφο.

Η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα είχε ξεσπάσει σε κλάματα κατά την ανακοίνωσή του, μιας και τα χρόνια που συνυπήρξαν τηλεοπτικά, ήταν πολλά.

Το ζευγάρι πλέον ακολουθεί χωριστούς δρόμους και στην προσωπική του ζωή, με την Κατερίνα Καραβάτου να ξεκινά μια νέα καθημερινότητα και στα επαγγελματικά της, καθώς από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στο Mega και στη νέα της εκπομπή την οποία και αυτή την περίοδο προετοιμάζει.

 

Read More

And More