Κρατερός Κατσούλης: «Πιο πολλές ώρες έβλεπα την Κατερίνα επειδή δουλεύαμε, παρά τις άλλες ώρες»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την εμπειρία του από την πρωινή ζώνη στην τηλεόραση και τα χρόνια που παρουσίαζε εκπομπές με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Το πρωινό ήταν 3μιση-4 περίπου χρόνια στο Epsilon και άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις. Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 09:00 αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 06:30. Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan ήταν τεράστια», τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Πέρασα ωραία, το διασκέδασα αλλά δεν θα το ξανάκανα. Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα, με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία», παραδέχεται ο Κρατερός Κατσούλης αμέσως μετά.

 

«Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες», κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης.

Read More

And More