Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας και η καθημερινότητα με τα παιδιά, μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

Με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, Νεοκλασικά, ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του, την Κατερίνα Καραβάτου και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

Όσον αφορά στα παιδιά του και την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε ότι «ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη.

Από το καλοκαίρι και μετά είμαστε σχεδόν συνέχεια με τα παιδιά, ήταν πολύ δύσκολη περίοδος έτσι κι αλλιώς. Αυτά είναι πράγματα που ρυθμίζονται σχεδόν αντανακλαστικά» .

Όλη η συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164