Κρίστη Καθάργια – Survivor 2024: Ο γάμος express με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο 8χρονος γιος της και οι δηλώσεις για το διαζύγιο

Μετά την εμπειρία της στο ριάλιτι του Star, Asia Express, η Κρίστη Καθάργια ζει την εμπειρία του Survivor 2024 στον Άγιο Δομίνικο.

Η 32χρονη ψυχολόγος πριν από λίγους μήνες απασχόλησε τα media με τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη. Ανανεωμένη και έτοιμη για την περιπέτεια, η Κρίστη Καθάργια πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Ποια είναι η Κρίστη Καθάργια

Γνωστή ψυχολόγος με σπουδές στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Νορθάμπτον της Αγγλίας. Όνειρό της είναι να φτιάξει ένα εναλλακτικό – βιωματικό Γυμνάσιο και Λύκειο στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται, το οποίο να συνδέει τους μαθητές με τη φύση.

Στο Survivor  μπήκε με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και το ζήτημα της επιβίωσης αποτελεί μεγάλο προσωπικό στοίχημα. Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η καθαριότητα ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρεί πως το δυνατό της στοιχείο θα είναι ο στόχος. Η Κρίστη Καθάργια έχει έναν γιο 8 ετών.

 

Κρίστη Καθάργια – Ο γάμος express με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο γνωστός tatoo artist και παρουσιαστής και η όμορφη ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία που επιτέλους κατάφερε μετά από δύο χρόνια αρραβώνα να παντρευτεί. Ακολούθησε η κοινή τους συμμετοχή στο Asia Epxress, εκεί όπου αρκετές φορές είδαμε το ζευγάρι να διαφωνεί μπροστά στην κάμερα. 

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί. Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης», είχε δηλώσει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μοιραστεί καρέ καρέ τη στιγμή της απρόβλεπτης πρότασης γάμου που είχε κάνει στην Κρίστη Καθάργια στην παραλία.

Τον περασμένο Μάρτιο και μόλις 10 μήνες μετά από τον γάμο τους, γίνεται γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού. 

«Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο», ήταν τα πρώτα λόγια από την Κρίστη Καθάργια για τον χωρισμό της. 

Κρίστη Καθάργια – Ο 8χρονος γιος της, Άκης

Βασική προτεραιότητα στη ζωή της, ο 8χρονος γιος της, Άκης για τον οποία η Κρίστη Καθάργια έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

«Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο», είχε αναφέρει σε δηλώσεις της.

Δες παρακάτω μερικές από τις στιγμές με τον γιο της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristi Kathargia (@kristyandthekid)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristi Kathargia (@kristyandthekid)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristi Kathargia (@kristyandthekid)

Η  Κρίστη Καθάργια διανύει τις πρώτες της ημέρες στον Άγιο Δομίνικο μένοντας για πρώτη φορά σε μεγάλη απόσταση από τον 8χρονο γιο της, για τον οποίο αναφέρεται συχνά μέσα από τις δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor 2024.

Read More

And More