Ξεσπά η Σοφία Μπεκατώρου για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Χρυσόστομου: «Έχει και η εκκλησία ευθύνη»

Στο δελτίο του Mega μίλησε η Σοφία Μπεκατώρου μετά την δήλωση του Μητροπολίτη Χρυσόστομου για τους βιασμούς των γυναικών, οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Έχει και η εκκλησία ευθύνη για το τι λένε οι εκπρόσωποί της. Δεν έχει σημασία να βγαίνουμε και να το καταδικάζουμε, αλλά τι κάνουμε γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, η γυναίκα που έγινε η αιτία δύο χρόνια πριν να ανοίξουν τα στόματα,  σήμερα με αφορμή τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Χρυσόστομου, ζητά να περάσουμε στο επόμενο στάδιο.

«Εγώ χαίρομαι, να σας πω την αλήθεια, που εκφράστηκε ο Μητροπολίτης, ακριβώς γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εκφραστεί και οποίος έχει αντίθετη άποψη. Εκφράζει μεγάλη μερίδα που ρίχνει το βάρος στο θύμα αλλά δεν τολμά να το πει. Το θέμα δεν είμαστε μόνο να δείχνουμε διαφορετικοί», δήλωσε.

«Αντί να μας τρομάζει καλύτερα να μας κρούει τον κώδωνα. Γιατί τρομάζουμε για κάτι που μέχρι πριν δυο χρόνια ήταν δεδομένο. Πριν δύο χρόνια ήταν δεδομένο ότι φταίει το θύμα», συμπλήρωσε η Σοφία Μπεκατώρου μιλώντας στο Mega.

 

Read More

And More