Ξεσπά ο Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS – Μου έκανε τελικά πολύ κακό»

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, ο Σταύρος Ζαλμάς φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τα ψευδή δημοσιεύματα που τον αφορούσαν στο παρελθόν.

«Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο σε βαθμό κακουργήματος, όσον αφορά στον χαρακτήρα μου. Ένα παράδειγμα, μου είχαν ζητήσει να πάω σε ένα μεσημεριανό του Star παλιά και είπα ότι δεν θέλω. Την άλλη μέρα αυτή η εκπομπή είχε δημιουργήσει μία ψεύτικη ιστορία ότι το προηγούμενο βράδυ σε μπαρ του Κολωνακίου ότι χαστούκισα μία γυναίκα. Το παρουσίαζαν για κάνα δίωρο. Έδειχναν και ψεύτικες φωτογραφίες της κυρίας αυτής. Το δούλευαν για δύο ώρες ώστε να πάρω τηλέφωνο. Δεν πήρα ποτέ» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Αν είχα κινηθεί νομικά, θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Μόνο και μόνο δύο γνωστά περιοδικά έγραψαν τη δεκαετία του ’90 ότι έχω AIDS, που εκείνη την εποχή σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Αν είχα κάνει μήνυση τότε, θα είχα πάρα πολλά λεφτά τώρα. Ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν. Τώρα ο κόσμος έχει μία ενημέρωση για το θέμα αυτό, τότε ο κόσμος το θεωρούσε πανούκλα και χολέρα. Βασανίστηκα πολλά χρόνια» πρόσθεσε ο Σταύρος Ζαλμάς, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να μένει άφωνη και να λέει ότι έχει σοκαριστεί.

«Ήμουν αφελής, δεν πίστευα ότι μία τέτοια βρωμιά θα μπορούσε να κάνει τόσο κακό. Έκανε τελικά πολύ κακό. Αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα για πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα ξέρετε πώς είναι το ραδιοαρβύλα. Έλεγαν ότι μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και πεθαίνω» κατέληξε ο ηθοποιός. 

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 14.15’:

Read More

And More