Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της για την τραγωδία στα Τέμπη η Ανθή Βούλγαρη. Ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών έχει φτάσει στους 57.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Νέοι άνθρωποι που κόπηκε το νήμα της ζωής τους τόσο ξαφνικά. Μας συγχωρείτε για τη φόρτιση αλλά πόσο πολύ θέλω να εκφραστώ και να πω αυτό που θέλω αλλά δεν μπορώ να το πω αυτή την στιγμή. Ποιος είπε σε αυτούς τους αρμόδιους ότι θέλουν να θυσιαστούν, για όνομα του Θεού!

Από χθες ακούμε, έχουμε τα παλιοσυστήματα αυτά ασφαλείας και τα έχουμε και ρημάζουν μέσα στα ντουλάπια! Αυτά τα παιδιά είχαν όνειρα, ήθελαν να προσχωρήσουν τη ζωή τους. Ποιος είπε σε αυτούς τους υπεύθυνους ανεύθυνους ότι ήθελαν να θυσιαστούν, ποιος είπε ότι σήμερα πρέπει να κλαίνε τόσες οικογένειες;».

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη, ιδιαίτερα φορτισμένη σημείωσε: «Θα το πω βαριά. Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί γιατί πήγαν αυτά τα παιδιά χαμένα μπορεί να ήταν σε προηγούμενο δρομολόγιο ή σε επόμενο. Από τις 7/2 υπάρχει χαρτί με υπογραφή, στο οποίο οι υπάλληλοι έλεγαν ότι έρχεται» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More