Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου;» – Βίντεο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα όπου και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον γάμο της.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και η νέα συνέντευξη του Δημήτρη Ρόκκου, ο οποίος πριν μερικούς μήνες είχε κάνει ανάρτηση στο instagram κατά της Ιωάννας Τούνη.

«Πήρε παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου», είπε ο Δημήτρης Ρόκκος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις αναρτήσεις που είχε κάνει.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ρόκκο στηρίζοντας για άλλη μια φορά την Ιωάννα Τούνη.

«Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα…

Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο. Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι», ανέφερε ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More