Ξέσπασε η Ελένη Βουλγαράκη: «Τριαντάφυλλε, δεν πάει έτσι, υπάρχουν και ηθικά όρια»

Ενοχλημένη η Ελένη Βουλγαράκη με τη δήλωση του που έκανε ο Τριαντάφυλλος για τον Μάριο Πρίαμο και τη σχέση του με το γυναικείο φύλο.

«Τον ξέρω τον Μάριο Πρίαμο. Ο άνθρωπος δεν κάνει κάτι, κυνηγός είναι, γουστάρει (το γυναικείο φύλο) και μια χαρά. Δεν κατάλαβα δηλαδή» είπε ο Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Μετά την προβολή των δηλώσεων η Ελένη Βουλγαράκη ξέσπασε στον αέρα για τη λέξη «κυνηγός» και τον χαρακτηρισμό που έκανε ο τραγουδιστής για τον Μάριο Πρίαμο.

«Δεν συμφωνώ καθόλου με το ότι “ο Μάριος είναι κυνηγός και έτσι κάνει”. Τριαντάφυλλε, τα βρήκαμε και είμαστε και πολύ φιλαράκια, αλλά με αυτό δεν συμφωνώ. Συγγνώμη, τι σημαίνει “είμαι κυνηγός και κάνω ότι μου αρέσει;” Δεν πάει έτσι, υπάρχουν και κάποια ηθικά όρια», είπε με έντονο ύφος.

Και συνέχισε: «Στάθηκα πάρα πολύ σε αυτό. Γίνεται τώρα ένας κύκλος μεταξύ του Μάριου και άλλων κοριτσιών, βέβαια ερήμην του  γιατί ο Μάριος δεν ξέρει τι γίνεται και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του  να ξέρουμε κι εμείς πια είναι η θέση του», είπε για τον παίκτη του Survivor.

«Αλλά δεν είναι ωραίο, τι σημαίνει “είναι κυνηγός” άντε», είπε η Ελένη Βουλγαράκη πετώντας τα χαρτιά της, δείχνοντας έτσι τον εκνευρισμό της.

Read More

And More