Ξέσπασε η Τζένη Μελιτά: «Με έχει πειράξει πολλές φορές γιατί κι εγώ έχω καθυστερήσει να παντρευτώ»

Η Τζένη Μελιτά με αφορμή την συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στις «πιέσεις» που δέχεται συχνά και ίδια, προκειμένου να απαντήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά και τους λόγους που καθυστερεί τον γάμο της.

«Με έχει πειράξει πάρα πολλές φορές γιατί κι εγώ το έχω καθυστερήσει να παντρευτώ, δεν με ενδιαφέρει σε σχέση με αυτό που νομίζουν οι άλλοι. Αν με ενδιέφερε, θα το είχα κάνει και σου δημιουργεί μια πίεση ότι πρέπει να γίνει (ο γάμος) τίποτα δεν πρέπει να γίνει, πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει να κάνει», είπε η Τζένη Μελιτά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής μίλησε για τη γενικότερη αντίληψη γύρω από τον γάμο αλλά και την πίεση που μπορεί να δέχεται μια γυναίκα από το στενό της περιβάλλον.

«Δεν αφορά μόνος του δημοσιογράφους και τους καλλιτέχνες, αλλά και ένα Κυριακάτικο τραπέζι, μια θεία και κάτι ατάκες «κάνε ένα παιδί και θα στο μεγαλώσω εγώ». Δεν θέλω να μου μεγαλώσεις εσύ το παιδί, εγώ θέλω να το μεγαλώσω μόνη μου», είπε η Τζένη Μελιτά στον αέρα της εκπομπής της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Read More

And More