Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Πάτε με τα καλά σας; Λίγο ντροπή»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας, μία ημέρα μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής σχολίασε τους αντιδράσεις στο twitter και έστειλε ανοιχτό μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Θα σας κουνήσω το δάχτυλο τώρα. Το κουνάω σε όλους τους πολιτικούς. Το κούνησα στον Μητσοτάκη το δάχτυλο για τα Τέμπη. Το κούνησα στον Τσίπρα για τα προεκλογικά του λάθη. Κάτι ψηφίζω κι εγώ προφανώς, δεν θα το πω δημόσια. Από την άλλη ως δημοσιογράφος, οφείλω να είμαι απέναντι σε όλους. Είναι η δουλειά του δημοσιογράφου να ‘ναι απέναντι σε οποιαδήποτε εξουσία.

Δεύτερον, είπα προεκλογικά ότι εγώ δεν θα μπω στο πανηγύρι των παραθύρων και γι’ αυτό είπα στο κανάλι να μην ακολουθήσω αυτό που ακολούθησαν άλλες εκπομπές, να βγάζω δηλαδή πολιτικούς που είχαν τη δυνατότητα μίας ή δύο εμφανίσεων και να καεί… Είχαν εκπομπές αφιερώματα για πολιτικούς που μάλιστα κάποιοι δεν εξελέγησαν. Μιλούσε ο παππούς τους, η γιαγιά τους για μία ώρα. Τέτοιο αλισβερίσι εγώ δεν έκανα και δεν το μετανιώνω».

«Και στις πρώτες εκλογές προσκάλεσα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στην εκπομπή, αλλά και στις δεύτερες. Ο Μητσοτάκης μου είπε από τις πρώτες εκλογές, ότι θα έρθω στο μεσοδιάστημα μεταξύ πρώτων και δεύτερων εκλογών και το τήρησε ο άνθρωπος. Ήρθε ο Μητσοτάκης, και μου λέτε γιατί δεν καλώ τον Τσίπρα. Μα τον έχω καλέσει. Πήρα χθες την Πόπη Τσαπανίδου τηλέφωνο και της είπα να μου δώσει ημερομηνία για το πότε θα έρθει ο Τσίπρας στην εκπομπή. Επίσης, μου είπατε ότι εγώ που έφερα τον Μητσοτάκη, ήταν σαν να είπα «ψηφίστε Νέα Δημοκρατία». Που το είπα εγώ αυτό; Πάτε με τα καλά σας; Θέλω να μου πείτε ειλικρινά αν είστε και τίμιοι άνθρωποι. Τον έγλειψα;

Δεν τον έφερα σε δύσκολη θέση για τα Τέμπη; Αυτά που τον ρώτησα χθες, τα έχουν ρωτήσει κι άλλοι; Δείτε τη συνέντευξη. Εγώ νομίζω ότι ήμουν πολύ σωστός, σκληρός απέναντί του. Επίσης μου είπατε γιατί δεν τον καταδίκασα για τα Τέμπη. Τι είμαι; Δικαστής να τον καταδικάσω; Πάτε καλά;» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.   

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Λίγο ντροπή! Να μου πείτε ότι σας άρεσε ή όχι η συνέντευξη. Αλλά ότι εγώ ξαφνικά χθες βγήκα, επειδή ήρθε εδώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία, δείτε το αλλιώς. Γιατί αν κύριε Τσίπρα μου, βάζετε τα τρολς να γράφουν τέτοιες αηδίες, θα έχετε μεγαλύτερη διαφορά από 21 μονάδες. Ψάξτε το. Ο κόσμος σας έδειξε στις πρώτες εκλογές ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που ακολουθήσατε, είδατε την πλάτη του Μητσοτάκη. Αν συνεχίσετε έτσι, ούτε την πλάτη του δεν θα βλέπετε. Βάλτε τα τρολς σας να είναι τίμιοι».

Read More

And More