Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός: «Ήταν απαράδεκτο, ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει – Ο Σάκης Ρουβάς δεν βίασε κανέναν»

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις το Σαββατοκύριακο για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ενώ ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε και έδωσε τη δική του απάντηση.

«Ήταν απαράδεκτη η σύγκριση που έκανε με τους ναρκομανείς και την παιδεραστία. Είναι ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει. Άλλο ο εθισμός από μια χημική ουσία, η οποία κάνει κακό στον εαυτό σου και άλλο ο παιδεραστής που κάνει κακό σε παιδιά. Φυσικά υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας, η δικαιοσύνη θα πει για τον Δημήτρη Λιγνάδη και για όσους κατηγορούνται.

Από την άλλη, ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς κατέθεσε και μια εμπειρία του όταν είχε γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όντως τα λόγια του έγερναν προς τον Λιγνάδη και δεν ακούσαμε την υποστήριξη του προς τα θύματα.

Από εκεί και πέρα όμως εγώ όλο αυτό το πράγμα που δεν μπορεί ο καθένας να πει αυτό που νιώθει και αυτό που θέλει και αμέσως πέφτουμε να τον φάμε, το θεωρώ επίσης τραγικό. Είναι ακριβώς το ίδιο φασιστικό με ό,τι άλλο συμβαίνει. Αυτά τα πράγματα που γίνονται με τις κατάρες και τα cancel, υπάρχει ελευθερία του λόγου. Τι λογοκρισία είναι αυτή; 

Τι είναι αυτό το cancel culture; Δεν βίασε κανέναν ο Σάκης Ρουβάς! Είπε αυτό που ήθελε να πει, δεν βίασε κανέναν. Ας χαλαρώσουμε λίγο» τόνισε ο Κώστας Τσουρός για τον Σάκη Ρουβά. 

 

Read More

And More