Κυκλοφόρησε το trailer για το “The Bachelor”! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έρχεται να μας κλέψει τις καρδιές

Το “The Bachelor” έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha! Ένας τυχερός άντρας περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία! Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το νέο reality του Alpha, επιβεβαιώνοντας και επίσημα τις φήμες ότι ο νέος Έλληνας Bachelor θα είναι… ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία, ενώ ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο. Με τη συμμετοχή του στο Nomads 1, έγινε ευρέως γνωστός και στη συνέχεια τον είδαμε στα μαστορέματα του Dot, στον ΣΚΑΪ.

Read More

And More