Κυριάκος Μητσοτάκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν ήταν υποστηρικτής μου, πάντως δεν ήταν συνεργάτης μου»

Στον Alpha παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τα θέματα επικαιρότητας αλλά και την ακρίβεια. Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως στο παρελθόν είχαν γνωριστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ουδέποτε μεταξύ τους συνεργασία.

«Να ευχηθώ καλή επιτυχία. Προσωπικά μου είναι συμπαθής. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κατέβει στο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ουσιαστικό, τεκμηριωμένο λόγο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να κάνουμε μία πολιτική αντιπαράθεση, αλλά τώρα δυσκολεύομαι. Δεν μπορώ να κάνω πολιτική αντιπαράθεση με το κενό… Επίσης, ένα πρόβλημα είναι ότι δεν είναι βουλευτής. Το μεγαλύτερο ζήτημα είναι ότι έχει υπαρχηγούς τον κ. Παππά και τον κ. Πολάκη» ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε:«Πέραν της εικόνας, αν σκαλίσει κάποιος πιο βαθιά βλέπει. Κάτι καινούργιο και μοντέρνο δεν τηρείται με τέτοιες επιλογές. Είμαι πολύ μετρημένος. Ένα πράγμα που δεν με χαρακτηρίζει είναι η αλαζονεία. Έχω πετύχει την επανεκλογή μου με υψηλό ποσοστό. Για τις εθνικές εκλογές έχουμε πολύ χρόνο. Αλλά, έχουμε ένα πρώτο crash test στις αυτοδιοικητικές και μετά, τον Μάιο στις Ευρωεκλογές. Δεν υπήρξε καμία συνεργασία με τον κ. Κασσελάκη. Υπήρξε μία γνωριμία, όταν ήμουν βουλευτής. Δεν ξέρω αν ήταν υποστηρικτής μου, πάντως δεν ήταν συνεργάτης μου. Είχαμε μία σύντομη επικοινωνία», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Read More

And More