Μία… διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Τάσο Τεργιάκη για το Πρωινό του ΑΝΤ1, με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο πρωθυπουργός μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα στο μπάσκετ, τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά και τον γάμο του γιου του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη.
Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι έχει δρομολογήσει την τελετή για το καλοκαίρι του 2027.
«Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Θα είμαι σε περιοδεία στη Ρόδο και άλλαξα τον χρόνο μιας εκδήλωσής μου, γιατί προφανώς το ματς αυτό δεν μπορεί να χαθεί. Μιλώ ως τηλεθεατής, κάποιος θα χάσει, κάποιος θα κερδίσει. Ελπίζω ο καλύτερος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Διακοπές θα κάνω στο Μαξίμου σίγουρα. Θα πάμε σίγουρα στην Κρήτη και σίγουρα κανένα Σαββατοκύριακο στην Τήνο» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, όσον αφορά στις καλοκαιρινές του διακοπές.
Σχετικά με τον γάμο του γιου του με τη Μαρία Σάκκαρη, είπε με χιούμορ: «Δε μπορώ να μιλάω για τέτοια θέματα, θα φάω ξύλο» και πρόσθεσε με χαμόγελο: «Αλλά εντάξει… Ξεκινάμε! Καλά να είναι τα παιδιά, ευτυχισμένα!».
Όπως τόνισε, οι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη του 2027.
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη: Το χρονικό της σχέσης τους
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχουν μια μακροχρόνια σχέση που ξεκίνησε γύρω στο 2020 και κρατά έως σήμερα, με το ζευγάρι να επιλέγει να διατηρεί την προσωπική του ζωή αρκετά ιδιωτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, έχουν υποστηρίξει ο ένας τον άλλον σε σημαντικές στιγμές – εκείνη έχει μιλήσει δημόσια για την εκτίμησή της στον Κωνσταντίνο, τονίζοντας πόσο την έχει στηρίξει στην καριέρα της, ενώ εκείνος έχει βρεθεί στο πλευρό της σε κοινωνικές και οικογενειακές στιγμές.

«Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε αλλά πόσο ωραίο περνάμε, όταν είμαστε μαζί. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και δεν μου έχει πει ποτέ που πας, γιατί ταξιδεύεις τόσο, είναι ο άνθρωπος που με σπρώχνει να κάνει ό,τι κάνω με τον τρόπο που το κάνω τώρα. Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου. Όταν έχω τους δικούς μου ανθρώπους στους αγώνες μου δίνει δύναμη» είχε εξομολογηθεί η Μαρία Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
