Κυριάκος Μητσοτάκης: Η σχέση με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η περίοδος που ήταν σε διάσταση

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν τηλεοπτικά σε μία διαφορετική συνέντευξη για την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha. Εκτός από τα τρυφερά λόγια για τις κόρες του, ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε και για τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και την περίοδο που ήταν σε διάσταση.

Ειδικότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξομολογήθηκε: «Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα, και αυτό έκανε τη σχέση μας πιο δυνατή. Το γυαλί στη σχέση μου με τη Μαρέβα δεν έσπασε ποτέ. Όταν ήμασταν σε διάσταση δεν μιλήσαμε ποτέ άσχημα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε το θάρρος να κάνουμε και οι δύο την αυτοκριτική μας και να δούμε τι πήγε λάθος, και έτσι όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί ήμασταν καλύτερα από ότι πριν.

Η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μια γυναίκα που όχι απλά αγαπώ πολύ, αλλά τη σέβομαι, την εκτιμώ, της αναγνωρίζω φοβερό δυναμισμό.

Έχει βάλει στην άκρη πολλά επαγγελματικά που μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει για να υποστηρίξει τη δικιά μου διαδρομή. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα έβγαινα για μπύρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα»
 
Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για μία μπύρα, μετά από σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά όταν βρισκόμαστε τηρούμε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας. Προφανώς μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες. Δεν είναι όμως ο άνθρωπος που θα έβγαινα να πιώ μια μπύρα. Το ίδιο θα έλεγε κι αυτός για μένα», δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ επισημαίνει ότι αν είχε να επιλέξει με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε εν τέλει για μία μπύρα, αυτός θα ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι νέοι μου ζητούν “ντολμαδάκια” όταν με συναντούν»

«Το πρώτο πράγμα που μου ζητούν οι νέοι είναι… ντολμαδάκια! Αστειεύομαι, αλλά δεν πειράζει, ωραίο είναι. Νομίζω ότι οι νέοι -είναι πολλά παιδιά, ειδικά παιδιά του σχολείου- θέλουν να έχουν μία επαφή. Για το σχολείο θα μου μιλήσουν» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Read More

And More