Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλεσμένος του Αρναούτογλου – «Δεν μαγειρεύω, κάνω μόνο μπάρμπεκιου»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε την πρόκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και χθες το απόγευμα βρέθηκε στον Sfera Fm! Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας χαλαρός και ευδιάθετος έκανε εξαίρεση και παραχώρησε συνέντευξη σε ψυχαγωγική εκπομπή.

Εκτός από τα θέματα της πολιτικής ατζέντας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για θέματα από τη ζωή του και την καθημερινότητά του αλλά και πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του,

«Δεν μαγειρεύω, κάνω μόνο μπάρμπεκιου» αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις και στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Ελένη Μουστάκη.

«Δεν είναι πρώτη μου φορά σε ψυχαγωγική εκπομπή. Κάτι διαφορετικό και πολύ ευχάριστο. Μας κάλεσαν και ήρθαμε» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό. 

 

Όταν ρωτήθηκε για τις καθημερινές του συνήθειες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στο ραδιόφωνο ότι «σηκώνομαι 7 παρά τέταρτο, ασκούμαι δύο φορές την εβδομάδα, πάω γραφείο και διαβάζω εφημερίδα. Τώρα ακούω λίγο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικό πλέον. Και ελληνικό και ξένο». Αγαπημένο χρώμα του είναι «το μπλε, σε όλες τις αποχρώσεις». Στην ερώτηση, δε, αν κάνει δουλειές στο σπίτι απάντησε: «Μέχρι εκεί που μπορώ. Μέχρι καμιά λάμπα. Οι ασφάλειες ξέρω που είναι».

Read More

And More