Κυριάκος Μητσοτάκης – Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι τα πρόσωπα πίσω από τους λογαριασμούς τους στο Tik Tok

Στον πόλεμο του Tik Tok Κυριάκου ΜητσοτάκηΣτέφανου Κασσελάκη πρωταγωνιστής τα …κομματόσκυλα. Ο προεκλογικός αγώνας παίρνει φωτιά και τα κομματικά επιτελεία φορτσάρουν. Ποιοι κρύβονται, όμως, πίσω από τους λογαριασμούς τους στη δημοφιλή πλατφόρμα;

Πίσω από τον πρωθυπουργό μία γυναίκα. Ποια είναι η Διευθύντρια επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που βρίσκεται πίσω από το TikTok του Πρωθυπουργού; Η Κύρα Κάπη, με σπουδές στο Κολέγιο Αθηνών, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (Επικοινωνία και ΜΜΕ) και μεταπτυχιακά στο περίφημο αμερικάνικο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok τιμήθηκε με την ειδική διάκριση “Ermis White” στον πιο σημαντικό διαγωνισμό για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα.

Όσο για την ομάδα που διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιορίζεται στον ίδιο και δύο στενούς του συνεργάτες, τους 30άρηδες Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Ντίνα Μουτζουρούλια, οι οποίοι ανήκαν µεταξύ άλλων στη web team του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης είναι πίσω από τα βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη», αναφέρει δημοσίευμα του in.gr.

Βέβαια, ο Στέφανος Κασσελάκης χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασµούς του και «κατέχει το άθληµα», µιας και είναι ένας νέος άνθρωπος, ιδιαίτερα δραστήριος στις δηµοφιλείς πλατφόρµες, προτού µάλιστα ασχοληθεί µε την πολιτική.

Την ίδια ώρα κλιμακώνεται και η πολιτική κόντρα.

Read More

And More