Λάκης Γαβαλάς: Εξηγεί γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks!

Aπό τα πρόσωπα που έδιναν έναν άλλο αέρα στο My Style rocks, ο Λάκης Γαβαλάς, επιβεβαίωσε μέσα από το profile στο instagram ότι δεν θα είναι τη νέα σεζόν στην καρέκλα του κριτή του My Style Rocs!

Ο Λάκης εξήγησε ότι λόγω της συμμετοχής του στην παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές” αλλά και λόγω κορονοϊού, δεν θα μπορέσει να είναι στο show! Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφία με το Outfit που είχε επιλέξει αρχικά να φορέσει στο πρώτο γύρισμα!

Διάβασε όσα έγραψε:

“Αγαπημένοι μου ακόλουθοι καλησπέρα.. Μια είδηση σας ταραξε σημερα αυτη του οτι δεν θα καθησω στην καρεκλα του κριτη στο @grmystylerocks αυτήν την σαιζον και ειχα αρκετά DM για διευκρινήσεις
Ναι λοιπόν είναι γεγονός
Λόγω αρχικά κάποιων θεατρικών υποχρεώσεων που τυχαίνει να συμπίπτουν με το σοου, άλλα και οι συνθήκες κορωνοιου κλπ με κάνουν να αντικατασταθω με τον φίλο μου και καταξιωμένο φωτογράφο Χαρη Χριστοπουλο αλλά και γνωστό του σοου μιας και ξαναυπηρξε κριτης του
Είμαι σίγουρος οτι μαζί με την γλυκεια Ελενα Χριστοπουλου και τον ενσωματωμένο με το σοου αγαπημένο Στελιο Κουδουναρη, θα ειναι κατι που κανένας τηλεθεατής δεν πρέπει να χάσει..
Γι αυτούς που αναρωτιόνταν τι θα φορούσα στο πρώτο γύρισμα, ιδού εδώ σε αυτήν την φωτογραφία..
Καλη επιτυχια σε ολες τις διαγωνιζομενες”..

Read More

And More