Λάκης Γαβαλάς: «Έχω γνωρίσει τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη, είναι πολύ αγαπημένοι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Χριστιάννα Κοχλατζή παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη σε ένα νέο νυχτερινό μαγαζί, ενώ αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει τη σύντροφό του, Εμμανουέλα Κουκλινού. 

«Έχω γνωρίσει την κοπέλα του Νίκου Βέρτη, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι. Μου είπαν: αυτή είναι η κοπέλα του Νίκου Βέρτη. Δεν μιλάμε όμως για τέτοια πράγματα, δεν έχουμε τέτοια σχέση, το αποφεύγω κι εγώ», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο περί υιοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, όπου δήλωσε:«Η δική μου ερμηνεία – που είμαι ένα no gender άτομο – είναι πως για να ολοκληρωθεί η σχέση ενός ζευγαριού χρειάζεται ένα ον που λέγεται παιδί. Όταν κάποιος βάζει μία παρένθετη μητέρα, θεωρώ πως είναι πολύ πιο σίγουρος ότι θα αφοσιωθεί σε αυτή την ύπαρξη (το παιδί)».

«Εγώ δεν θα το ‘κανα. Αν το παιδί δεν πει «μαμά»… Τα συνοδεύουν πάντα νταντάδες τα παιδιά (των ομόφυλων ζευγαριών), για να τους δώσουν με αυτόν τον τρόπο το γυναικείο στοιχείο. Πόσες νταντάδες όμως από αυτές μένουν ίδιες όλα τα χρόνια;», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τέλος, όσον αφορά στην πρόταση που έχει δεχθεί για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς παραδέχθηκε πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και πως εκκρεμεί η οριστική του απάντηση προς την παραγωγή του ριάλιτι μόδας.

Read More

And More