Λάκης Γαβαλάς για My style rocks: «Το θεωρώ στενάχωρο, έχουν την συμπόνια μου»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αποτυχίες του, τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για το καινούριο του ξεκίνημα. 

«Αν κάνω ξανά τα ίδια θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο, εγώ θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο. Το “My style rocks” το θεωρώ στενάχωρο… έχουν την συμπόνια μου. Δεν έχω δει να περνάει καλά η επιτροπή μεταξύ τους στο “My style rocks”. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου φαίνεται αγέλαστη, ο Στέλιος Κουδουνάρης εκνευρίζεται από τους άλλους 2, ο φωτογράφος εκνευρίζεται, γιατί δεν ξέρει τι να πει. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά η μόδα δεν θέλει αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα σχολίασε πως «η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είναι μια ΥΕΝΕΔ που της έβαλαν χρώμα. Στο “Είμαστε μαζί” όλοι ήταν κάπως στριμωγμένοι… λέω να αρχίσουν με μια προσευχή εκεί. Η Χατζηβασιλείου ήξερε το πώς πρέπει να είναι έτσι στημένο. Η Παπίλα έχει μάθει από το ραδιόφωνο κάθεται σε μια καρεκλά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο». «Αφού είδαν ότι λείπει η Σοφία Αλιμπέρτη να την πάρουν.

Σχετικά με πρόσωπα της τηλεόρασης που συζητιούνται έντονα κατά καιρούς, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Τον αγαπώ τον Γιώργο Λιάγκα μου αρέσει έτσι όπως τα λέει. Στη Βίκυ Καγιά λέω το ρήμα “αποσύρω”. Πρέπει να ξεκουραστεί, της δόθηκαν ευκαιρίες και στις αποτυχίες. Το “GNTM” είναι πρότζεκτ που από την μάνα του είναι αποτυχημένο. Ποιος βλέπει αυτά τα πράγματα;».

Read More

And More