Λάκης Γαβαλάς για Μικαέλα Φωτιάδη: «Αδιανόητο κάποιος να φτάσει στο σημείο να σηκώσει χέρι σε γυναίκα»

Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Βουδούρη. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Κολωνάκι, ωστόσο μέχρι στιγμές δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνθρωπο που τη χτύπησε.

«Θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό, γιατί είμαι κοντά με τέτοια κορίτσια που εκτίθενται στην τηλεόραση και μου είναι αδιανόητο κάποιος άνθρωπος, σύντροφος να φτάσει στο σημείο να είναι τόσο θυμωμένος που να σηκώσει χέρι σε γυναίκα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Και συνέχισε: «Την γνώρισα στο παιχνίδι, ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι, μιλούσε τακτικά για το παιδί της, πολύ ήσυχη, αρκετά ήρεμη, αλλά δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μαζί της. Ήταν από τις κοπέλες τις συνειδητοποιημένες».

«Αυτό που είδα σήμερα στο site, με σόκαρε. Για να βγει να το πει δημόσια, ίσως θέλει να γλιτώσει και άλλες κοπέλες από τη βία. Νομίζω δεν της άξιζε κάτι τέτοιο, όπως δεν αξίζει και σε καμία κοπέλα. Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί. Αυτή είναι νέα κοπέλα,. Δεν καταλαβαίνω πώς φτάνουν στο σημείο να είναι τόσο επιθετικοί οι σύντροφοί τους. Μήπως πρέπει να μιλήσουν νωρίτερα για να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος; Πρέπει να συμβουλευτούν νομικό γιατί μετά γίνονται παρανάλωμα του κουτσομπολιού και είναι άσχημο τώρα μια μητέρα να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς. 

Read More

And More