Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Γιατί εγώ πρέπει να γουστάρω μια γυναίκα που είναι σαν drag queen;»

Καλεσμένος στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του και τη σχέση του με τον έρωτα.

«Για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για τον χαρακτήρα του και τις μαύρες στιγμές που πέρασε: «Έχουν πέσει πολλές φορές από τα μάτια μου αληθινά δάκρυα γιατί με έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι να κλάψω και οι περισσότεροι από κακία, από ανταγωνισμό θα πω, αν και εγώ δεν μπαίνω σε ανταγωνισμό. Έχω κλάψει πικρά, είμαι άνθρωπος που συγκινείται, δεν είμαι ατσάλινος, εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Στη γειτονιά έχουμε ένα εστιατόριο, ένας από τους σερβιτόρους έκανε ένα παιδάκι το οποίο είναι 6 μηνών. Όταν το είδα είπα από μέσα μου πόσο θα ήθελα να έχω δύο, τρία τέτοια παιδιά, όμως τα παιδιά πρέπει να γίνονται στην τάδε ηλικία και με τάδε προϋποθέσεις και συγκυρίες, επειδή αυτά τα παιδιά θα ζήσουν σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό, εξελιγμένο θέλουν και άλλα εφόδια και τώρα εγώ σε αυτή την ηλικία ούτε που το σκέφτομαι», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς στο Mega και στο Night Out.

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή

«Έχω δεi μια φωτογραφία με ένα εξάρτημα στο στήθος που φορούν στα shows οι drag queen και να ποζάρει η Σοφία Χατζηπαντελή με αυτό του είδους το γυμνό. Γιατί εγώ πρέπει να γουστάρω μια γυναίκα που είναι σαν drag queen και όχι ένα υπέροχο κορίτσι ή επίσης ένα υπέροχο αγόρι που θέλει να εξελιχθεί σαν γυναίκα. Η Σοφία Χατζηπαντελή αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αρέσει σε μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κορίτσι γιατί πρέπει να  είναι έτσι (με τόσο έντονο ύφος και στυλ) μέσα σε ένα πλατό;», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

Read More

And More