Λάκης Γαβαλάς: «Η Σπυροπούλου μου είπε ότι της έκαναν πρόταση γι’ αυτό το πρότζεκτ αλλά δυστυχώς είναι έγκυος»

Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, σχολίασε τη Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision, ενώ αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει Tv Queen.

«Η Σάττι είναι ένα folklore κορίτσι και μπορεί να πρέπει να βάλει ρούχα που δεν θέλει στη Eurovision, εγώ ωστόσο, εύχομαι αυτό που θα φορέσει να της δώσει ενέργεια καλή και να ανταποδώσει και να βγει νικήτρια», είπε ο Λάκης Γαβαλάς. 

Όσον αφορά το νέο ριάλιτι που έρχεται στο Open, το Tv Queen, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Ήμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχθές και μου έλεγε ότι της έκαναν πρόταση από αυτό το ριάλιτι, αλλά δυστυχώς είναι έγκυος και δεν μπορεί, οπότε δεν ξέρω και ακριβώς τι είναι αυτό». 

«Δεν υπάρχει χώρος στην τηλεόραση για νέα πρόσωπα, θα μπορούσα από περιέργεια να παρουσιάσω το Tv Queen για να δω και τι είναι. Του χρόνου νομίζω θα γίνουν ωραία πράγματα. Εγώ έχω πολλές επιλογές ακόμα και δεν γίνει το My Style Rocks, αλλά δεν είναι κάτι συγκεκριμένο», πρόσθεσε κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς.

Read More

And More