Λάκης Γαβαλάς: Λεηλασία στο κτίριο της παλιάς εταιρίας του – Απίστευτο ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα

Λεηλασία δέχτηκε το κτήριο της παλιάς επιχείρησης του Λάκη Γαβαλά στην περιοχή της Κάντζας γι’ ακόμα μία φορά.

Ο σχεδιαστής μόδας μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που συνέβη γι’ ακόμα μία φορά στο κτήριο, είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα στο Πρωινό.

«Το κτήριο φυλάσσεται κάποιες ώρες της ημέρας. Δε μπορεί να φυλάσσεται όλη την ώρα γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα. Έχουμε μιλήσει άπειρες φορές στο κράτος, τα τελευταία 11 χρόνια, να το πάρει και να το κάνει κάτι. Δηλαδή τι θέλουν να φτάσει στο μηδέν, όπως έκαναν με τη Μύκονο και κάποιοι άνθρωποι παράνομοι να ισχυροποιούνται;» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Γιατί δε σηκώνουν drone να δουν ποιοι είναι και να εντοπίσουν αυτούς τους ανθρώπους και να κάνουν κάτι για τις περιουσίες μας; Έχουμε ξοδέψει εκατομμύρια. Πληρώνω από το υστέρημά μου για τη φύλαξη του κτηρίου, ποιος θα πληρώνει, το κράτος; Εγώ εδώ μέσα στέγαζα 300 άτομα, τα πέταξαν έξω για την κρίση που είχαμε… Τώρα και 11 χρόνια, γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα; Να το πάρουν πότε; Σαφώς και θέλουν να ζήσουν τις οικογένειές τους και γι’ αυτό κλέβουν

Εγώ έφτιαξα χώρο για να φιλοξενώ ανθρώπους και εργαζόμενους, όχι για να βλέπω αυτή τη λεηλασία. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.

Όπως είπε ο Λάκης Γαβαλάς, έχουν πάρει τα κλιματιστικά και τις γεννήτριες, δηλαδή τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. 

 

Διάβασε επίσης:

Ρομά λήστεψαν χθες το κτίριο του Λάκη Γαβαλά: “Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν μπω στο πλατό…”

Read More

And More