Λάκης Γαβαλάς: «Θα συζητούσα για το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, θα τον έκανα… σκουπίδι»

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και τις εκπομπές μόδας, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Σχολιάζοντας την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση Shopping Star, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ανέφερε πως η παρουσιάστρια κάνει κινήσεις που δηλώνουν πως επιθυμεί «απεγνωσμένα» να βρίσκεται στην τηλεόραση.

«Δεν με πείθει τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω ποια είναι η ταυτότητά της. Μου φαίνεται ότι θέλει απεγνωσμένα μία θέση στην τηλεόραση. Οι τηλεοπτικές μετακινήσεις της, μου δείχνουν μια τρελή ανασφάλεια. Η Βίκυ Καγιά έκανε σουξέ στο Shopping Star επειδή μας την επέβαλλαν, παίζοντάς την συνεχώς», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Από τα «πυρά» του Λάκη Γαβαλά δεν γλίτωσε ούτε η Ελένη Φουρέιρα.

«Έχει “βαρύνει” γενικότερα μετά τη μητρότητα η Ελένη Φουρέιρα, αλλά δεν είναι κακό αυτό το βάρος. Δεν μπορεί μία μάνα να χτυπιέται όλη την ώρα. Μόνο η Μπιγιονσέ είναι μια μάνα που μπορεί να χτυπιέται τόσο καλά», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Ο Λάκης Γαβαλάς έκλεισε τη συνέντευξή του με ατάκα «φωτιά» για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Θα αναζητούσα μια θέση στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, θα τον έκανα…σκουπίδι», ανέφερε  ο Λάκης Γαβαλάς  με χιουμοριστική διάθεση.

Read More

And More