Λάκης Γαβαλάς: «Το Κράτος θα έπρεπε να μου έχει ζητήσει συγγνώμη για αυτά που μου έχει κάνει»

Καλεσμένος στην εκπομπή DOT. βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/2 ο Λάκης Γαβαλάς. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του, για τα νέα του βήματα αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε.

«Ήθελα να μοιάσω στους καλούς μαθητές όταν ήμουν στο σχολείο. Δεν μπορώ να είμαι standard. Πρέπει να θαυμάζω κάποιον. Γι’ αυτό υπηρέτησα τόσους σχεδιαστές στη ζωή μου ενώ θα μπορούσα να είμαι εγώ σχεδιαστής και να κάθομαι σε έναν “θρόνο” να κάνω αυτά που κάνει ένας σχεδιαστής. Ήθελα να προσφέρω, είμαι “money maker” εκτός από καλλιτέχνης γιατί όλοι μαζί μου έκαναν πολλά χρήματα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς στην συνέχεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως η αυτοβιογραφία του θα γίνει ντοκιμαντέρ, χωρίς ωστόσο ακόμα να γνωρίζει σε ποιο κανάλι θα “παίξει”. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός πως διδάσκει σε τρεις σχολές αλλά και στο γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα έχει το δικό του site με το όνομα “Τemeno”, όπου θα μπορεί κανείς να αγοράζει κομμάτια διαδικτυακά από την συλλογή του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας για “συγγνώμες” ήταν καταγγελτικός λέγοντας: “Καταρχήν πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος γι’ αυτό που έχει κάνει για μένα και δεν το έχει κάνει με τίποτα. Τώρα με την ευκαιρία το λέω, εγώ όποτε πήγαινα “έξω” έφερνα και δύο συμβόλαια με τα οποία τάιζα και 300 άτομα που είχα προσωπικό. Αυτοί πάνε – έρχονται “έξω” και δεν φέρνουν απολύτως τίποτα και κάνουν φασαρία. Κι όταν βρίσκουν τα σκούρα φεύγουν πάνε σπίτι τους».

«Mου λείπει η οικογένεια αυτή καθεαυτή με όλη τη φασαρία που μπορεί να έχει, τα μαλώματα, τις αγάπες και την ανταλλαγή δώρων» εξομολογήθηκε στο τέλος ο Λάκης Γαβαλάς.

Read More

And More