Λάκης Γαβαλάς: Το ποσό «μαμούθ» που του πρότειναν για να συμμετέχει στο Survivor

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής  μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση για το Survivor με ένα υπέρογκο ποσό, ενώ σχολίασε και την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Το ποσό που μου προτάθηκε ήταν πάνω από 10.000 την εβδομάδα αλλά δεν δέχτηκα. Να πάω στην άλλη μεριά για να πάω με τα λεφτά που μου προτείνουν μια εβδομάδα, μόνο και μόνο το jet lag δεν μου αξίζει, οπότε γι’ αυτό είπα όχι», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Στο My Style Rocks δεν με είδατε γιατί πίστευαν ότι θα με πείσουν να κάνω ένα guest. Δεν μου έγινε πρόταση για τον νέο κύκλο του My Style Rocks επειδή δηλώνω παντού ότι δεν μπορώ και δεν γίνεται να πάω για χιλιάδες λόγους», εξηγήσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Η Κατερίνα Καραβάτου σε ένα πάνελ είναι φανταστική, αλλά δεν της πάει αυτή η θέση στο My Style Rocks, θέλει μια ‘’φλούφλα’’ γυναίκα. Ο Δημήτρης Σκουλός νομίζει ότι είναι στο δικαστήριο. Δεν ακούς τι λέει, νομίζεις ότι καταδικάζει. Στον Στέλιο Κουδουνάρη είπα ‘’πώς γίνεται να κάθεσαι εκεί με άτομα που συνέχεια τους βάζεις 1;’’», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.

Read More

And More