Λάκης Γαβαλάς: «Βλέπω μια κατίνα να βγαίνει και να ουρλιάζει λες και ήξερε τον Μαζωνάκη»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Ρούτα παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη και ξέσπασε κατά όσων βγαίνουν στα κανάλια για να τοποθετηθούν και να μιλήσουν για τον τραγουδιστή.

«Είναι μεγάλη απώλεια. Είμαστε παιδιά συνοικιών της Αττικής και μπόρεσα να πενθήσω με το δικό μου τρόπο», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια, ο σχεδιαστής μόδας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσους επιλέγουν να τοποθετούνται δημόσια για τη συγκεκριμένα υπόθεση, χαρακτηρίζοντας τη στάση αυτή «τραγική».

«Αυτό το τουρλουμπούκι που ακούω, οι σαχλαμάρες που γράφονται και η εμπορευσιμότητα που κάνουν τα κανάλια, είναι τραγικά. Πάρα πολύ άσχετοι. Δηλαδή ουρλιάζει μια κατίνα, να μην πω και το όνομά της, συνέχεια λες και ξέρει πράγματα. Δηλαδή είναι τραγικό. Ο Γιώργος θέλει μια σιωπή, θέλει μια ηρεμία. Καλή σας», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου 2026, σε ηλικία 54 ετών.

Υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164