Λάκης Λαζόπουλος για Μαλβίνα Κάραλη: «Ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα σε αυτή τη χώρα ήταν γυναίκα»

Το «Idols» με τον Σάκη Ρουβά είχε χθες αφιέρωμα στην Μαλβίνα Κάραλη, η οποία άφησε το δικό της στίγμα στην ελληνική τηλεόραση.

Η διαδρομή ενός πραγματικού ειδώλου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ στο επεισόδιο μίλησαν συγγενείς της αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η πρώτη στιγμή που αντίκρισε την Μαλβίνα: «Την διάβαζα στα περιοδικά, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έγραφε. Την γνώρισα λίγο πριν κάνει την εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε τυχαία σε μια από αυτές τις συναντήσεις που κάνουν οι καλλιτέχνες. Ξαφνικά τη βλέπω, ήθελα πάντα να τη γνωρίσω οπότε πήγα κατευθείαν πάνω τους. 

Μερικά ζώα στη ζούγκλα αναγνωρίζουν το ένα το άλλο, όταν το δουν. Και αμέσως κολλάνε. Και εκείνη ήταν θερμή με μένα και ένιωσε και τη δική μου θερμότητα. Σε αυτό το πρώτο λεπτό συνέβη αυτή η μεταφορά της σκέψης μου, της εκτίμησής μου, της αγάπης μου, τον θαυμασμό. Τα άδειασα όλα πάνω της».

«Η Μαλβίνα είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και αληθινό τσαμπουκά. Μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ, αυτό ήταν το κοινό μας στοιχείο. Το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα – και είναι η πρώτη που το έκανε στην Ελλάδα – και την έκανε direct, μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι καινούργιο.

Βγήκε η Μαλβίνα και μιλούσε σαν Μαλβίνα. Το έκανε γυναίκα αυτό. Ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα σε αυτή τη χώρα και να μιλήσει σατιρικά direct είναι γυναίκα. Η εξουσία δεν έχει χιούμορ. Της στοίχισε αυτό. Εκείνη ήταν αντισημιτική ας το πούμε, οπότε το σύστημα αυτό αντέδρασε και νομίζω ήταν η αιτία της απομάκρυνσής της. Ήταν μια γυναίκα με τεράστια δύναμη και τεράστια αντοχή. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό» τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Μαλβίνα Κάραλη. 

Read More

And More