Λάμπης Λιβιεράτος: Τα τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του – «Έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day, με αφορμή τις εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Γρηγοριάδου, ενώ αναφέρθηκε και στις κόρες του.

«Δεν υπάρχει λόγος να δίνω συχνά συνεντεύξεις, δίνουν τόσοι άλλοι. Είμαι γενικά ένας άνθρωπος πολύ χορτασμένος. Στο θέμα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια είχα και παραπάνω από όση ήθελα. Οπότε τώρα δεν έχω ανάγκη» είπε αρχικά ο Λάμπης Λιβιεράτος.

«Οι κόρες μου έρχονται συχνά να με δουν. Είναι μεγάλη μου χαρά και έχω τρακ. Όταν είναι από κάτω η Νεφέλη και η Δανάη πάντα ιδρώνω. Είναι τόσο γλυκειές και τόσο θετικές. Είμαι γεμάτος με τις δύο κόρες μου, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τρίτο παιδί» πρόσθεσε επίσης ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Για την προσωπική του ζωή, ο Λάμπης Λιβιεράτος είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου. Είμαι ισορροπημένος και με ισορροπεί κι εκείνη. Πολύ όμορφα βρίσκεται μέσα στη ζωή μου και μου κάνει καλό, γιατί πολλές φορές είμαστε σε λάθος σχέσεις και μας βγάζουν τον κακό μας εαυτό».

Δες περισσότερα στο βίντεο του Happy Day:

Read More

And More