Λάμπρος Φισφής: «Το μόνο καλό που μου έδωσε το ΤΕΙ είναι που γνώρισα τη σύζυγό μου»

Ο δημοφιλής stand up comedian Λάμπρος Φισφής βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία με τη σύζυγό του, Σάρα.

«Βρεθήκαμε στην ίδια Σχολή στην Ολλανδία αλλά μετά γυρίσαμε στις χώρες μας και μετά ξαναπήγαμε να ζήσουμε μαζί. Το μόνο καλό που μου έδωσε το ΤΕΙ Αθηνών είναι που γνώρισα τη Σάρα. Είναι πολύ σημαντικό! Το σατανικό πρόγραμμα του Erasmus, έχει φτιαχτεί για να ενώνει τους λαούς της Ευρώπης.

Συνήθως πηγαίνουν άνθρωποι με σχέσεις και στο 1ο δεκαήμερο έχουν κερατώσει και έχουν βρει άλλον από άλλη χώρα. Εγώ ήμουν ελεύθερος και γνώρισα την Σάρα» αποκάλυψε ο Λάμπρος Φισφής.

 

«Τον τελευταίο χρόνο που ήμασταν στο Άμστερνταμ τα πράγματα πήγαιναν καλά. Είχα φτάσει σε ένα επίπεδο που τα είχα καταφέρει, είχα παραστάσεις τακτικές, πληρωνόμουν, ήμουν μέλος σε comedy club σε βασικό καστ, έκανα περιοδείες. Αλλά όλο αυτό είχε ένα ταβάνι, λόγω της γλώσσας. Δεν μπορούσα να πάω πολύ πιο πάνω από αυτό. Είδα ότι έπρεπε να κάνω ένα άνοιγμα προς την Ελλάδα. Έγραψα μια σειρά για το Mega, «Την γενιά των 592 ευρώ» και αυτό κάπως άρχισε να δημιουργεί μια γέφυρα προς την Ελλάδα» τόνισε ο Λάμπρος Φισφής.

«Στην αρχή είχαμε long distance με τη σύζυγο μου. Κάποια στιγμή ήταν και Ολλανδία και Ελλάδα. Η σύζυγός μου είναι από την Πορτογαλία. Της αρέσει πολύ η Ελλάδα και τη νιώθει σαν σπίτι της. Η κουλτούρες είναι κοντά. Αλλά πάντα βρίσκει παράξενα πράγματα. Πολλά πράγματα της κάνουν εντύπωση. Όπως όταν οι άνθρωποι κάνουν τον σταυρό της στα λεωφορεία. Η πρώτη εισαγωγή στο… μάτιασμα» αποκάλυψε ο stand up comedian για τη σύζυγό του.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164