Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα ήθελα να πάθω ό,τι ο Ουγγαρέζος»

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και στη Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους τηλεκριτικούς που λαμβάνουν μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή».

«Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με τον αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά».

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά», κατέληξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Read More

And More