Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εξεπλάγην με την Ελευθερία Ελευθερίου – Το έβλεπα με ανοιχτό το στόμα, ξεφτίλα»

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΟΡΕΝ σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Humanity βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μαγείρεψε για τους αστέγους, ενώ στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα για το εάν δέχτηκε πρόταση για το Survivor All Star.

«Εγώ χαίρομαι που δεν είμαι στο Survivor. Φοβάμαι μη χτυπήσει το τηλέφωνο, γιατί ακόμα θα μπαίνει κόσμος. Πραγματικά αυτό που βλέπω  τις τελευταίες μέρες κάνω τον σταυρό μου. Είναι θλιβερό για εμένα το θέαμα. Εκεί που κατάντησε το Survivor είναι πολύ χαμηλό, έχει χάσει λίγο τον δρόμο του» σχολίασε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star και τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Εξεπλάγην. Το έβλεπα με ανοιχτό το στόμα. Πίστευα ότι δεν θα κάνει τίποτα. Έτσι μου είχε δώσει να καταλάβω από τις λίγες συνομιλίες μας πριν φύγει. Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το εργάκι που είδαμε», δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε για την τραγουδίστρια: «Το ήξερα από τον περίγυρο και από την ίδια ότι δεν ήταν μία ευχάριστη κατάσταση να το βλέπουν όλο αυτό. Και η Ελευθερία και ο Μπο ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση. Γι’ αυτό έγραψα κιόλας ότι πόσο πιο ωραίο θα ήταν με τα ίδια χρήματα να πας στο J2US, να βγάλεις κι ένα τραγούδι, να αποφύγεις την ξεφτίλα και να σου πουν όλοι μπράβο» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα του OPEN.

Read More

And More