Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εμείς γιατί δεν κάνουμε πλάκα με τους απέναντι;» – Η καυστική απάντηση της Ελένης Τσολάκη

Ο Γιώργος Καράβας ήταν το θέμα της εβδομάδας στις τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές και τα σχόλια που ακολούθησαν συζητήθηκαν στην εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη το πρωί του Σαββάτου.

Ο πρώην κριτής του GNTM προκάλεσε συζητήσεις με τις δηλώσεις του στο Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη, φέρνοντας στο προσκήνιο το θέμα της αυτοπεποίθησης και του NLP.

«Αισθάνομαι ότι και από μόνο του το «Αξίζω-Αξίζω» έχει μία πλάκα. Επειδή έχω κάνει κι εγώ, όταν μας έλεγε: πήγαινε στο σπίτι και να λες στον καθρέφτη «αξίζω-αξίζω»… κι εγώ στα γέλια πέθαινα. Δεν μπορώ να το κάνω σοβαρά», σχολίασε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Πλέον δεν το ασπάζονται ούτε όσοι κάνουν NLP, ήταν στις πρώτες φάσεις, πλέον δεν υφίσταται κιόλας», τόνισε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι μία πολύ basic τεχνική του NLP. Η Σταματίνα και το Happy Day δεν κάνουν μαθήματα αυτοβελτίωσης στην τηλεόραση. Εννοείται ότι γίνεται για πλάκα, κουβέντα να γίνεται», σημειώνει η Μαρία Φραγκάκη.

«Φυσικά και ήταν ένα πολύ ωραίο… τουρλουμπούκι, για να ασχολούμαστε τώρα εμείς μαζί του», ανέφερε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Εγώ τις ζηλεύω αυτές τις δύο εκπομπές. Εμείς γιατί δεν κάνουμε πλάκα με τους απέναντι; Έχουμε πάρα πολύ χιούμορ. Να βρούμε μία εκπομπή», επανήλθε λέγοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

«Εμείς δεν έχουμε χιούμορ… πιστεύω όμως ότι θα γελάσουμε πάρα πολύ μετά. Ασ’ το βρε παιδάκι μου, μην ξεκαρδιστούμε», του απάντησε με νόημα η Ελένη Τσολάκη και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Read More

And More