Λάμπρος Κωνσταντάρας για Λάκη Γαβαλά: «Μου ήταν συμπαθής και κάνει ό,τι μπορεί για να πάψει να είναι»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο δημοσιογράφος απάντησε πρώτη φορά στην «επίθεση» που δέχτηκε από τον Λάκη Γαβαλά. Ο γνωστός σχεδιαστής είχε επισημάνει πως το να κάθεται κανείς σε ένα πάνελ και να πληρώνεται για αυτό λέγοντας «σαχλαμάρες» δεν είναι δουλειά.

«Ο κύριος Κωνσταντάρας ή ο Λάμπρος, γιατί κύριος είναι κάποιος all the way, θέλει να βγάζει χρήματα από εμένα, σας το λέω έτσι, γιατί τα έχω πάρει τρελά, με το να λένε διάφορα σχόλια. Μπορείτε να μου πείτε εσείς τι κάνετε; Κάθεστε σε μια καρέκλα και βγάζετε χρήματα από αυτά που λέμε εμείς.

Την άποψή μου θα τη λέω συνέχεια, γιατί δεν αντέχω άλλο. Έχει βρομίσει όλο το σύστημα και δεν αντέχω άλλο. Θέλετε να μου πείτε τι άλλο είπε, για να ξέρω και να σας απαντήσω ανάλογα, για να μη θεωρούν ότι δεν ξέρω να απαντώ;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν με ενδιαφέρει πια η γνώμη του κυρίου Γαβαλά. Μου ήταν συμπαθής και κάνει ό,τι μπορεί για να πάψει να μου είναι συμπαθής. Χαλάω τον χρόνο μου κι εσύ το δικό σου», ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και απαντώντας στο σχόλιο για την ποιότητα του πάνελ στο Fay’s Time, είπε: «Τι να κάνει και η Φαίη; Αυτό της έλαχε τώρα. Του χρόνου ελπίζω να της τύχει κάτι καλύτερο».

 

Διάβασε επίσης:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αντέδρασαν με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά – «Προσβλητικό και υποτιμητικό»

 

Read More

And More