Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Όταν κάνουμε καλά νούμερα, τούς λέω να μη χαίρονται γιατί θα κάνουμε πάλι 7%»

Στα νούμερα τηλεθέασης και τον χιουμοριστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Φαίη Σκορδά το 19% που σημείωσε η εκπομπή της «Fay’s time» μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είπα στη Φαίη Σκορδά να χαρεί το 19% γιατί αύριο πάλι… Πειραζόμαστε συνέχεια. Δε μπορώ αν δεν πειράζομαι και δεν πειράζω. Κάθε φορά που έρχεται μια πολύ καλή μέρα για τα νούμερα τηλεθέασης, τους λέω “παιδιά μη χαίρεστε γιατί αύριο πάλι 7% θα κάνουμε”. Δε κάθομαι να ασχοληθώ. Όταν βλέπεις ότι μια εκπομπή κάνει 20 και την επόμενη κάνει 7 λες … Ας μην στεναχωριόμαστε ούτε όταν είμαστε στα κάτω, ούτε να χαιρόμαστε στα πάνω.

Είμαι από αυτούς που δε θα ποστάρω ούτε την επιτυχία, ούτε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Δεν το πολυπιστεύω. Την αντίδραση του κόσμου τη βλέπω έξω και στα social και δε θεωρώ ότι αποτυπώνεται πλήρως από τα νούμερα που παίρνουμε. Αυτούς που κάνουν αναρτήσεις στα social με τα νούμερα, τους αντιμετωπίζω με χιούμορ και θέλω να τους πάρω μια αγκαλιά, νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν τη χαρά τους, που δεν υπάρχει κανένας λόγος» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

. Δ

Read More

And More