Λάμπρος Κωνσταντάρας σε Βάσω Λασκαράκη: «Ευλόγως με ρωτάνε αν θα δω την εκπομπή που μου “έφαγες”»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υποδέχτηκε την Βάσω Λασκαράκη στον κήπο του, για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την εκπομπή «The Break» στον ΣΚΑΪ. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός θέλησε να λύσει την παρεξήγηση που έγινε με την ηθοποιό, όταν εκείνος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της στον ΣΚΑΪ.

«Μην αφήσεις κάποιον άλλον να κάνει εκπομπή» της είπε χιουμοριστικά, με την ηθοποιό να απαντάει «Δεν μου αρέσει το ύφος σου».

«Οι ηθοποιοί έχετε κατακλύσει την τηλεόραση και μας έχετε πάρει όλες τις εκπομπές, το οποίο σε πολλούς το θαυμάζω. Όχι σε όλους. Δεν λέω ότι ήρθαν οι ηθοποιοί να μας φάνε τις δουλειές, κάποιοι μπορεί να το κάνετε και καλύτερα από εμάς» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ευλόγως με ρωτάνε αν θα δω την εκπομπή που μου “έφαγες”, λέω να την δω για να δω αν την κάνεις καλύτερα από εμένα. Μάλιστα, μια μέρα είπα με όλη μου την αγάπη – παρότι δεν γνωριζόμαστε – τι ωραία που τα πήγες στην εκπομπή και υπήρχε κόσμος που έλεγε πως σε ειρωνεύομαι. Είμαι νουμεράκιας, το δικαιολόγησα. Είμαι ψυχοπαθής με τα νούμερα» τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για όσα είπε για τη Βάσω Λασκαράκη.

 

«Αν συμμετείχα σε αυτή την εκπομπή δεν θα μπορούσα να κάνω το ραδιόφωνο» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Read More

And More