Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το «καρφί» για τον Δημήτρη Παπανώτα – «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν έχει την ίδια ηλικία με τη Μαγγιρα»

Με αφορμή μια δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή Fay’s time όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 28/2, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και τη Σοφία Μανουσακίδου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε το γεγονός πως ο Δημήτρης Παπανώτας ισχυρίστηκε ότι έχει την ίδια ηλικία με τη Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας ότι γελάνε τα ληξιαρχεία με αυτό.

«Γελάνε τα ληξιαρχεία αν ο Δημήτρης Παπανώτας είναι στην ίδια ηλικία με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Του το ‘πα κιόλας ότι της ρίχνει είκοσι χρόνια μάλλον. Τόσο είναι, 18,15,16 κάπου εκεί, αλλά δε με νοιάζει κιόλας γιατί εγώ δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους με την ηλικία τους. Ο Δημήτρης είπε με άσχημο τρόπο ότι είναι 50αρα που ξεκίνησε να κάνει την παρουσιάστρια. Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό και του το είπαμε και δε το κατάλαβε. Το λες με έναν τρόπο πολύ υποτιμητικό, 50,60,80, 280 χρονών μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Read More

And More