Λάουρα Νάργες: Εξηγεί πώς έχασε 13 κιλά μόλις σε 1,5 μήνα – Η αποκάλυψη για το Survivor

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο πλατό του Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της για όλα και φυσικά για την παρουσία της στο Survivor την Τρίτη το βράδυ.

Για την αλλαγή της σε μελαχρινή: Μου έχεις δώσει έμπνευση Σταματίνα. Ενώ έλεγαν ότι οι παρουσιάστριες πρέπει να είναι ξανθιές εγώ σκέφτηκα εσένα και τα έβαψα” είπε η Λάουρα στην οικοδέσποινα του Happy Day

Πώς έχασε τα 13 κιλά σε 1,5 μήνα: Πήγα σε ένα ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ. χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό που έγινε με την Παπαρίζου και τα σχόλια για τα κιλά της. Το έχουν κάνει και σε μένα και λόγω Survivor.

Xάρηκα που είδα τον Γιώργο Λιανό. Με την Ελένη Χαμπέρη έκατσε τέλεια. Είχα τελειώσει την εκπομπή 9 το βράδυ . Κάναμε τον τεχνικό έλεγχο. Ξεκινήσαμε στις 10 και τελειώσαμε στη 1.30 το βράδυ.

Oι παίκτες του πρώτου κύκλου του Survivor ήμασταν αδικημένοι οικονομικά γιατί δεν περιμέναμε τέτοια επιτυχία.

Δες το βίντεο

Read More

And More