Λάουρα Νάργες για Χρήστο Σαντικάι: «Το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί, εγώ πάλι είχα ένα άγχος»

Τρία χρόνια κοινής πορείας συμπληρώνουν σήμερα, 1/7 η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι 

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής διατηρούσαν για αρκετά χρόνια φιλικές σχέσεις, ωστόσο, κάποια στιγμή ήρθαν πιο κοντά και σήμερα έχουν τη δική τους οικογένεια.

Με αφορμή την 3η επέτειό τους, η Λάουρα Νάργες τη Δευτέρα 1/7 έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι όσο και με τον γιο τους, Αλέξανδρο.

«Σήμερα κλείνουμε τρία χρόνια κοινής πορείας με τον Χρήστο. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια αποκτήσαμε το πιο γλυκό, τρυφερό και αστείο πλάσμα-μπαλαδόρο-χορευτή, τον σχεδόν 2χρονο μας Αλέξανδρο, τον Cookie και την Sisi (την υιοθέτησε ο Χρήστος από την εποχή του single life μου). Ο Χρήστος το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί (what?!), εγώ πάλι είχα ένα άγχος όταν ήρθε η στιγμή μας να ρισκάρω μία φιλία. Ωστόσο βγήκαμε κερδισμένοι.

Στα πάνω και στα κάτω μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί, φροντίζοντας την οικογένεια μας που αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα ότι και να λένε, όσο και να θέλουν να κυνηγάμε απλώς μία «καριέρα». Ακόμα και εκεί ωστόσο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να κάνουμε παρέα τα όνειρα μας πραγματικότητα και να χτίσουμε την όποια διαθήκη για τα παιδιά μας. Σ´αγαπάω πάρα πολύ καλλιτέχνη της ζωής μου», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164