Λάσπα – Νικολόπουλος: Από τον γάμο στη Μύκονο, στο συναινετικό διαζύγιο – «Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις»

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ακολουθούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στο Πρωινό του ANT1 η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου το οποίο είναι κοινή συναινέσει.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος παντρεύτηκαν στην Μύκονο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο γνωστός επιχειρηματίας.

Στις 30 Αυγούστου 2010 το ζευγάρι υποδέχεται τον καρπό του έρωτά τους, καθώς η παρουσιάστρια φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Επτά χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 2017 η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος γίνονται για δεύτερη φορά γονείς, αποκτώντας και δεύτερο κοριτσάκι.

«Ο Νεκτάριος αν υπήρχε δυνατότητα με το που βγήκα από το μαιευτήριο κρατώντας τη Σάρα να ξαναμπώ με νέο μωρό θα το είχε κάνει. Ήθελε πολύ κι άλλο παιδί, μάλιστα αμέσως. Αλλά εγώ τα δύο πρώτα χρόνια μετά τη Σάρα δεν το σκεφτόμουν. Όχι πως με ταλαιπώρησε, ήταν πολύ εύκολο παιδάκι και ήμουν και από τις τυχερές που είχαν και βοήθεια, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να ξαναμπώ στη διαδικασία. Στη συνέχεια, όμως, υπήρχε η επιθυμία, περισσότερο», δήλωνε η Κατερίνα Λάσπα σε συνέντευξή της στο People.

Κατερίνα Λάσπα – Οι φωτογραφίες με τις κόρες της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa)

 

Η Κατερίνα Λάσπα μετά τον ερχομό των κοριτσιών της απείχε για μεγάλα διαστήματα από την τηλεόραση, κάνοντας ωστόσο συχνά δηλώσεις και συνεντεύξεις, απαντώντας για ένα ενδεχόμενο comeback.

«Δεν πιστεύω ότι είμαι και η προτεραιότητα για να με δει ο κόσμος, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πάρω εγώ την χαρά εάν επιστρέψω κάπου τηλεοπτικά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Θα μου άρεσε να κάνω κάτι που δεν θα ήταν καθημερινό. Πλέον όλες οι εκπομπές είναι ένα μαγκαζίνο με ενημέρωση και ψυχαγωγία», δήλωνε τον περασμένο Μάιο η Κατερίνα Λάσπα στην κάμερα του Open.

Κατερίνα Λάσπα – Όσα δήλωνε έξι μήνες πριν από τον χωρισμό της

Τον περασμένο Μάιο, η Κατερίνα Λάσπα είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό του ANT1, όπου και είχε απαντήσει για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της.,

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε»

Έξι μήνες μετά και η πρωινή εκπομπή του ANT1 επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για τον χωρισμό του ζευγαριού, καθώς η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είχαν κάνει την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2019, όπου και είχαν παρακολουθήσει επίδειξη μόδας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More