Λαυρέντης Μαιχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του μιλώντας πρώτη φορά για τον θάνατό του – «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα»

Τρία χρόνια μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και με αφορμή τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του στις 9/9, η κόρη του Μαρία – Κλάρα Μαχαιρίτσα μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά για την απώλεια του πατέρα της.

Σε μία κατάθεση ψυχής στον Νίκο Συρίγο και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρία-Κλάρα σχολίασε ότι η απουσία του πατέρα της ότι δεν συνηθίζεται με τίποτα και δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ τυχερή αλλά και ευλογημένη που ήταν εκεί στην τελευταία του στιγμή.

Μάλιστα, η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εξομολογήθηκε ότι «ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε» και παραδέχθηκε ότι «δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου».

Για τις σχέσεις με τον πατέρα της, η Μαρία – Κλάρα αποκάλυψε ότι τσακώνονταν πάρα πολύ, γιατί ο χαρακτήρας τους έμοιαζε πολύ.

«Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές» ανέφερε, επίσης, η κόρη του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Read More

And More