Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η σπάνια αποκάλυψη για την κόρη του, Joanne και η απόφασή του να απέχει από το θέατρο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 12/11 ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του κατάδικου “Βλάσση Καραπάνου” στον “Σασμό”, που όπως δήλωσε του “έδωσε φόρα” αλλά και για την απόφασή του φέτος να μην κάνει θέατρο για πρώτη φορ,ά καθώς θέλει να αφιερωθεί στα γυρίσματα της σειράς “Ο Παράδεισος των κυριών”, όπου και πρωταγωνιστεί.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος απάντησε και στην ερώτηση της Ναταλίας Αργυράκη σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα λέγοντας: «Για ένα μεγάλο μέρος του κοινού το να μην σε ξέρει σημαίνει ότι δεν είσαι καν ηθοποιός. Δηλαδή, η γνώμη του για σένα δεν είναι και τόσο καλή. Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μου αυτός, να γίνω γνωστός , με ενδιέφερε να κάνω πάντοτε τα πράγματα έτσι όπως τα ήθελα και σε αυτό τα έχω καταφέρει».

Τέλος, ο ηθοποιός βλέποντας μια φωτογραφία από την βάφτιση της κόρης του που του έδειξε η Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε ότι η κόρη του ήταν γύρω στα 6 όταν βαφτίστηκε.

«Εδώ είναι η Ιωαννούλα μικρή, ήταν γύρω στα έξι. Η μαμά μου ήθελε οπωσδήποτε να γίνει μία βάφτιση. Εμείς ούτε καν το σκεφτόμασταν. Λέγαμε ότι κάποια στιγμή η Ιωάννα θα μεγαλώσει και θα αποφασίσει αν θέλει να βαφτιστεί, να πάρει ό,τι όνομα θέλει. Ήμασταν λίγο προοδευτικοί», δήλωσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Αλλά το ήθελε τόσο πολύ η μανούλα που της κάναμε το χατίρι και κάναμε μια υπέροχη βάφτιση. Ήταν 5,5 – 6 ετών και ήρθαν οι συμμαθητές της από το νηπιαγωγείο και οι δασκάλες της. Μετά έγινε ένα πάρτι και το θυμάται ακόμα και σήμερα πολύ έντονα η Ιωάννα όλο αυτό. Δεν έκλαψα καθόλου, ήταν με ένα εσωρουχάκι απλά ο παπάς της έριξε τόσο λάδι που… Της έριξε μισό μπουκάλι», κατέληξε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Read More

And More