Λαζόπουλος κατά Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη»

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση ξανά στα “μαχαίρια”, με την πάλαι ποτέ κόντρα τους να αναζωπυρώνεται μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με τον δικό του σατιρικό τρόπο τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος στο «newsbreak».

Και συνέχισε φέρνοντας ως παράδειγμα: «Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;» κατέληξε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νίκο Κοκλώνη.

Δες το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή Το Πρωινό:

Read More

And More